Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde bir adım önce, bir adım önde. Dünden farklı bugünden iyi, çağdaş bir eğitim. Öyleyse Cumhuriyet İlkokulu. Eğitim öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak dünya standartlarına uygun bir okul kültürü oluşturmaktır.

Misyon: Nitelikli eğitimi ile geleceği önceden yaşamak için varız. Öğrenme ve öğretmeyi amaç edinen bizler bilgide nitelikli bireyler için buradayız. Cumhuriyetle barışık okuma alışkanlığı edinmiş sorgulayarak öğrenen öğrendiklerini yaşama aktarabilen üretken çağdaş özgür düşünceli ve araştırıcı bireyler yetiştirmekteyiz.

Başarılar:

Saatler: Orta Okul :07.20 - 12.10 İlk Okul :12.30 - 16.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yuksekovacumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. 814 SK. NO 9 İÇ KAPI NO 5 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Öğretim Şekli :İlk ve orta okul

Yerleşim Yeri - 1800 m´2 üzerine kurulu 4 katlı bina. 850 m´2 bahçesi bulunmakta.

Adres - CUMHURİYET MAH. 814 SK. NO 9 İÇ KAPI NO 5 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Ulaşım CUmhuriyet Mahallesi